Algemene Periodieke Keuring (APK):
Een belangrijke stap voor voertuigveiligheid

Wat is een APK-keuring?

De Algemene Periodieke Keuring, beter bekend als APK, is een verplichte periodieke technische inspectie die wordt uitgevoerd op voertuigen om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de verkeersveiligheids- en milieunormen. Deze keuring is van essentieel belang om de veiligheid op de weg te waarborgen en milieubewust rijden te bevorderen.

Doel van de APK: Veiligheid en Milieuprestaties

Het primaire doel van de APK is het waarborgen van de veiligheid van voertuigen op de weg. Tijdens de keuring worden verschillende essentiële onderdelen van het voertuig gecontroleerd, waaronder remmen, verlichting, banden, stuurinrichting, ophanging en carrosserie. Als een van deze onderdelen niet aan de normen voldoet, moet het worden gerepareerd voordat het voertuig wordt goedgekeurd voor verdere rijdbaarheid.
Dutch Autolab is een
gecertificeerd RDW erkend garage.

APK-keuring

49
  • Een terugkerende verplichte inspectie waarbij onder andere de veiligheidssystemen, wanden, remmen, verlichting wielophanging en stuurinrichting worden gecontroleerd.

Apk-keuring en onderhoud van je auto

Onze ervaren monteurs in Noordwijk staan klaar om jouw auto grondig te controleren en ervoor te zorgen dat deze voldoet aan alle wettelijke eisen.

Deskundige Monteurs

Onze hoogopgeleide monteurs hebben de expertise om jouw auto nauwkeurig te inspecteren en eventuele problemen snel op te lossen.

Betrouwbare Service

Wij streven naar 100% klanttevredenheid. Bij Dutch Autolab kun je rekenen op eerlijke en transparante service.

Snelle APK-Keuring

We begrijpen dat jouw tijd kostbaar is. Daarom bieden wij snelle en efficiënte APK-keuringen zonder concessies te doen aan de kwaliteit

Wacht niet tot het laatste moment , plan nu en rij met een gerust hart!

Bel ons op of bezoek onze werkplaats in Noordwijk, aan de Offemweg 85K, om een afspraak te maken voor jouw APK-keuring bij Dutch Autolab in Noordwijk.
Scroll naar boven