Onderhoud en autoreparatie

Wij staan klaar om je auto de zorg te geven die het verdient. Geen lange reistijden, alleen eersteklas service in jouw buurt in Noordwijk!

Uitstekend
Gebaseerd op 17 recensies
Rens Teeuwen
Rens Teeuwen
2023-04-10
Recent een auto aangekocht bij Dutch Autolab. Erg tevreden mee. Er wordt zeer transparant en eerlijk gecommuniceerd. Hier kan menig autobedrijf nog een voorbeeld aan nemen. Het bedrijf is zeker een aanrader voor iemand die opzoek is naar een eerlijke auto.
r p
r p
2023-01-02
Erg fijne ervaring met Dutch Autolab. Zeer behulpzaam en transparant!
H Y
H Y
2022-12-26
Via Dutch Autolab mijn auto gekocht. Eerlijk en correct beschrijft deze jongens het beste.
BackOnRails Digital Agency
BackOnRails Digital Agency
2022-12-25
Super service! Auto laten importeren door deze jongens met succes. Binnen 2 weken stond de auto op kenteken en zag de auto er bij aflevering super gelikt uit.
Stützpunkt Hochdrehzahl
Stützpunkt Hochdrehzahl
2022-12-24
They sell me a very nice car! Thanks for that 😊👍🏻
Joey Bouwmeester
Joey Bouwmeester
2022-12-02
Zeer mooie Focus ST uit 2009 gekocht met 2 ton op de teller, fijn zaken kunnen doen! Echter na 1 maand helaas een klein technisch gebrek, namelijk het membraan in mijn oliefilterhuis kapot gegaan. Netjes gevraagd om een oplossing / tegemoeting in kosten van het onderdeel a 250 euro. Niet in arbeid dus (dit kan ik zelf) Vanwege sportief rijgedrag etc werd dit niet gedaan. Ik gaf aan dat ik dit jammer vond na 1 maand, en ging kijken wat ik hiermee kon gezien conformiteits garantie en de rechtsbijstand. Toen ik dit aangaf gaf meneer aan dat ik dat dan maar moest doen, en hij net aan het overleggen was met zijn compagnon om toch te gaan compenseren. Helaas is er nu geen oplossing meer mogelijk en moet ik het maar via de rechtsbijstand regelen. Erg jammer aangezien andere kopers wel netjes gecompenseerd en geholpen werden zoals ik hier in de reviews kan lezen.
Administratie van Leeuwen
Administratie van Leeuwen
2022-09-08
De mannen van Dutch Autolab blijken eerlijke verkopers te zijn. Daarnaast leveren zij goede nazorg. Afspraken worden nagekomen en er is goede communicatie. Heb een prachtige X5 uit 2007, er waren wat zorgpuntjes en deze zijn keurig opgelost. Ben zeer content.
W Chaoui
W Chaoui
2022-07-19
Ik heb recent een auto aangeschaft bij deze betrouwbare autodealer. Ze komen netjes hun afspraken na. Ze zijn bereid altijd in overleg tot een juiste deal te komen. Administratieve papierwerk ed wordt ook snel geregeld.
Warsen Burnusuzyan
Warsen Burnusuzyan
2022-07-16
Hele goede service, en eerlijke jongens .

Uw autogarage in Noordwijk

Bij Dutch Autolab streven we ernaar niet alleen auto’s te repareren, maar ook een naadloze en vertrouwde ervaring te bieden. Ontdek de voordelen van lokale expertise en het gemak van een garage om de hoek.

Deskundige Monteurs

Ons team van ervaren monteurs beschikt over de kennis en expertise om een breed scala aan autoreparaties uit te voeren. Of het nu gaat om routineonderhoud of complexe reparaties, we hebben de ervaring die nodig is om jouw auto weer in topconditie te krijgen.

Transparantie

Bij Dutch Autolab geloven we in open communicatie en volledige transparantie. Je ontvangt duidelijke uitleg over de benodigde reparaties en een eerlijke prijsopgave, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Vervangingsauto mogelijk

We begrijpen dat je niet zonder auto wilt zitten tijdens reparaties. Daarom bieden we de mogelijkheid van een vervangingsauto, zodat je mobiliteit behouden blijft terwijl wij aan jouw auto werken.

Maak vandaag nog een afspraak

FAQ

Dutch Autolab biedt een breed scala aan autoreparaties, variërend van routineonderhoud tot complexe mechanische en elektrische reparaties.
We streven ernaar om zo snel mogelijk afspraken te plannen. Neem contact met ons op en we zullen ons best doen om een geschikt tijdstip voor je te vinden.
Als je auto niet door de keuring komt, krijg je een afkeurrapport met de gebreken. Je moet deze gebreken laten repareren voordat de auto opnieuw gekeurd kan worden.
Ja, we begrijpen het belang van mobiliteit. We bieden vervangende auto’s aan, afhankelijk van beschikbaarheid, zodat je mobiel blijft tijdens reparaties.
Het aanbevolen onderhoudsschema varieert per automerk en model. Onze experts kunnen je adviseren over het meest geschikte onderhoudsschema op basis van jouw specifieke auto en rijgewoonten.
Ja, we bieden garantie op onze autoreparaties. De duur van de garantie kan variëren afhankelijk van het type reparatie. We informeren je graag over de specifieke garantievoorwaarden voor jouw situatie.
Scroll naar boven